Székesfehérvár

- 20 állás - összegyűjtöttük a nagy állásoldalak összes találatát
mai
mai
LEGFRISSEBB ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

MILYEN ÁLLÁS?


  Keresett pozíciók
HOL?
  Távolság:
km-en belül

KULCSSZAVAK (tartalmazza)
Új keresés
Székesfehérvár megyei jogú város Közép-Magyarországon, Fejér megye székhelye. Fekvése ideális: félórányi autópályán történő utazással elérhető Budapest vagy a Balaton, 10 perc a Velencei-tó, és 2 óra alatt elérhetünk Ausztriába. A város területén egy autópálya (M7) és hat főút halad át.
Székesfehérvár napjainkban Magyarország egyik legjelentősebb és legnagyobb gazdasági központja, a régió egyik legdinamikusabban fejlődő térsége. Az ország tíz legnagyobb vállalata közül négy is Székesfehérváron található.
Gazdasága nagyon sokszínű, 12 ezer vállalkozás működik itt. Emiatt nincs rászorulva egyik vállalat teljesítményére sem (ellenpélda Győr és az Audi), nincs kitéve egyik cég gazdasági teljesítményének sem. Székesfehérvárnak jó esélye arra, hogy megőrizze kiemelkedő helyzetét Magyarország gazdaságában. Székesfehérvár legnagyobb árbevételű cége az Alcoa-Köfém Kft. A Sapa Profiles Kft-vel (ami a harmadik) együtt adják Magyarország alumíniumiparának nagy részét.
Jelentősebb cégek a városban
Anyagtechnológia: Alcoa, Alufe, Bericap, CSI, General Plastics, Jüllich Glas, Karsai, Oerlikon, Sapa, VT Metál, VT Plastic
Mechatronika, gép/alkatrész gyártás: Brooks Instrument, Denso, Elme Automatika, Emerson, Grundfos, Halla-Visteon, Harman, Xomox
Elektronika: Videoton, VT Autóelektronika
Informatika: Albacomp, IBM, Seawing
Élelmiszeripar: Alföldi Tej, Mondelez, Naponta, Fevita
Egyéb iparágak: Alpha-Vet, S.T.X Horseboxes, VTCD
Az állásoldalakon, így az Állásportál.hu-n megjelentetett székesfehérvári állásajánlatok több mint fele az iparhoz kapcsolódik. Az összes állásajánlat közel ötödében mérnöki munkára keresnek dolgozókat, de nagyszámú fizikai munkaerőt, szakmunkásokat is várnak. A szerelő, lakatos, esztergályos szakmák a legkeresettebbek. Az IT-, logisztika, a pénzügyi szektor, az értékesítés/kereskedelmi szektor adja az állásajánlatok második harmadát, de adminisztratív pozíciók is állandóan megtalálhatók. Fejér megye a bruttó jövedelem tekintetében Magyarország élvonalába tartozik, az országos átlagnál magasabb fizetésre számíthatunk.