Az Allasportal.hu a HRPortál állásgyűjtő oldala. A HRPortálon is megjelennek az Állásportálon szereplő HR-es állások (HRÁllások doboz).

 

Mivel a HRPortált kis túlzással mindenki ismeri a HR/toborzási/talent acquisition szakemberek közül, így amely cég az Allasportal.hu-n kiemelten megjelenik, annak brandjével, weboldalával a recruiterek többet találkoznak.

Az Allasportal.hu előnye, hogy közvetlenül az együttműködő cég oldalára visszük a látogatót, tehát ott olvassa el a hirdetést, és ott is pályázik. Ez több átkattintást jelent, mint ami általában a klasszikus állásoldalakról jön - annál sokkal kedvezőbb áron.

Ezáltal garantáltan a céges márkaelőírásoknak megfelelően fog megjelenni a cég álláshirdetése, nő az oldal ismertsége, látogatottsága.

Amit ajánlunk:

1; A munkaerő-közvetítő cég weboldalán megjelenő álláshirdetések korlátlan számú, amutomatikus átvételét (XML-forrás alapján) és listázását az Allasportal.hu oldalon.
+ HR-es álláshirdetéseinek megjelentetését a HRPortálon, a szerződéstől számított 12 hónapon át (HRÁllások doboz, illetve aloldal).

Ára: 79.900 FT + ÁFA / 12 hónap (egyszeri előre fizetéssel)

2; A munkaerő-közvetítő cég logójának megjelenítését az állások mellett a találati listában az Allasportal.hu oldalon.

Ára: 29.900 Ft + ÁFA / 12 hónap (egyszeri előre fizetéssel)

3; Az 1. + 2. szolgáltatások díja együttesen  most mindössze

89.900 Ft + ÁFA / 12 hónap (egyszeri előrefizetéssel).

4; Amennyiben nincs aktuális állásait tartalmazó XML-forrása, egyszeri 19.900 Ft + ÁFA-díjért elkészítjük Önnek.

5; Amennyiben elhelyez egy, az Allasportal.hu oldalra mutató linket a weboldalán, amely 12 hónapon át elérhető, úgy a kombinált csomagajánlatból (3.) 10.000 Ft kedvezményt adunk.

 

Hirdetési lehetőséggel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot kollégánkkal:

Burda Renáta
renata.burda@hrprotal.hu
+36 20 410 0895