A MÁV VAGON Kft. munkatársat keres munka- és tűzvédelmi feladatok ellátására. Várjuk jelentkezését a MÁV-START Zrt. leányvállalataként működő MÁV VAGON Kft. Biztonság szervezetébe.

Új munkatársunk feladatai lesznek
- részt vesz a társasági szintű munka- és tűzvédelmi normatívák kidolgozásában, a szabályok betartásának felügyeletében.
- részt vesz az munka- és tűzvédelmi szabályok kommunikálásában, oktatásában a tudatos, biztonságos, szabálykövető magatartás kialakítása érdekében.
- közreműködik a technológiai és műszaki fejlesztések biztonsági hatásvizsgálataiban.
- közreműködik a bekövetkezett tűzesetek és munkabiztonságot érintő események vizsgálatában, az okok és a felelősök megállapításában, azok dokumentálásában, javaslatokat tesz a hasonló esetek megelőzése érdekében.
- felügyeli a megkötött Szolgáltatási Szerződések megrendelő-szolgáltató viszony teljesülését, javaslatot tesz annak módosítására a szolgáltatási színvonal minőségének biztosítása érdekében.
- társasági szinten munka- és tűzvédelmi ellenőrzéseket végez, adott esetben kezdeményezi a szükséges intézkedések megtételét.
- közreműködik a Társaság rendszereire, folyamataira vonatkozó munka- és tűzvédelmi biztonsági kockázatelemzésben, hozzájárul a rendelkezésre álló anyagi eszközök hatékony, célirányos felhasználásához, a kockázatokkal arányos biztonság kialakítása érdekében.
- részt vesz a vállalati MEBIR és KIR rendszer működtetésében.

Amire a munkakör betöltéséhez szükség van
- felsőfokú szakirányú végzettség (szakirány: védelmi/munkavédelmi/tűzvédelmi/egyéb műszaki)
- felsőfokú munka- és/vagy tűzvédelmi végzettség
- 3-5 év szakmai gyakorlat


Előnyként értékeljük
- MÁV-Volán-csoporton belül fennálló munkaviszony
- egyéb biztonsági, védelmi ismeretek és gyakorlat

Amit ajánlunk
- stabil háttérrel rendelkező nagyvállalatnál hosszútávú munkalehetőség
- teljes munkaidő, határozatlan idejű munkaszerződés megbízható havi jövedelemmel
- széleskörű béren kívüli juttatási csomag

Munkavégzés helye
Budapest

Munkaidő
Teljes munkaidő

Foglalkoztatás formája
Határozatlan idejű

Jelentkezés határideje
2023-08-31

Vállalati bemutatkozó
A MÁV-START Zrt. leányvállalataként működő MÁV VAGON Kft. az ország egyik legjelentősebb járműgyártással és az ahhoz kapcsolódó járműtervezéssel, valamint vasúti járműjavítással foglalkozó vállalata. Tevékenységi körébe tartozik ezen kívül személy és teherszállító kocsik fővizsgákkal, főjavításokkal kapcsolatos feladatok ellátása, a vasúti vontató-, és vontatott járművek és jármű részegységek karbantartása, nagyjavítása és gyártása. Célunk, hogy a több mint 165 éves vasút-gépészeti tapasztalatunk, valamint a folyamatos fejlesztéseink révén biztosítsuk a magas szintű termelési tevékenységet a folyamatos és biztonságos vasúti közlekedés érdekében.

Cégnév: MÁV VAGON Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK