Feladatok
A Costes Group tapasztalt és dinamikus HR igazgatót keres, aki magával ragadó, inspiráló vezető. Leendő kollégánk asszertív menedzser, aki a HR szakmai célokat hatékonyan képviseli a szervezetben. Segít nekünk megtalálni és megtartani a legjobb éttermi kollégákat, és Sarkcsillaga egy olyan menedzser csapatnak, akik a Costes Groupot a hazai vendéglátásban a legjobb munkahellyé alakítják.
A HR igazgató feladatai:
- A vállalat HR stratégiájának megalkotása és végrehajtása a cég üzleti céljainak és küldetésének támogatása érdekében.
- A munkaerő tervezés és toborzás irányítása, valamint tehetség-menedzsment folyamatok kialakítása és fejlesztése.
- Vezetői tanácsadás people management kérdésekben, valamint szakmai támogatás nyújtása vezetőknek a szervezetfejlesztés és változásmenedzsment témákban.
- A munkavállalói élmény javítása, a szervezeti kultúra erősítése és a dolgozói elkötelezettség növelése.
- A munkavállalói elégedettség folyamatos mérésével és erősítésével kapcsolatos kezdeményezések kidolgozása és végrehajtása.
- HR folyamatok nyomon követése és folyamatos fejlesztése.
- A teljesítményértékelési rendszer működtetése a vállalati célokkal összhangban.
- HR csapat irányítása, mentorálása és fejlesztése.
- A kollégák képzéseinek rendszerbe foglalása, a folyamatok koordinálása.
- A munkajogi szabályozások betartásának biztosítása.
Céginformáció
A Gerendai Károly által alapított Costes Group a vendéglátó szektor meghatározó és innovatív szereplője. Elhivatott csapatunk az elmúlt 17 évben meghódította a gasztronómia legmagasabb szintjét Michelin-csillagos éttermeivel.
Two Michelin Stars: Platán Gourmet Tata
Michelin Star: Costes Restaurant, Rumour
Michelin Selected: Costes Downtown, MÁK Restaurant, Hoppá! Bisztró
Azon dolgozunk minden nap, hogy a Costes név egyet jelentsen a képzeletet felülmúló élménnyel. Így fejlesztjük új éttermeinket is. Decemberben nyitottuk a VIBE Budapest étterem-szórakozóhelyet, amely egy új kategóriát nyit a budapesti élmények piacán 'fun-dining' kategóriában. Ezzel az elhivatottsággal mutatjuk be a hagyományos magyar vendéglátást a Kismező Magyar Konyhát, és építjük újra a legendás Kádár Vendéglőt.
Gerendai Károly úttörő a hazai vendéglátásban, olyan élményeket adott a közönségnek mint
- Costes Restaurant: Magyarország első Michelin-csillagos étterme
- Sziget Fesztivál: Európa meghatározó fesztiválja
- Budapest Park: a szabadtéri szórakoztatás fellegvára
- Lupa Beach: Budapest tengerpartja
Dolgozunk tovább. Ehhez a misszióhoz keressük partnereinket.