13 éve sikeresen működő vezetési és személyzeti tanácsadó cég számára

HR munkatársat

keresünk

 

Közel áll hozzád a személyzeti terület? Segítségnyújtás és az emberekkel való foglalkozás az, ami motivál téged? Akár küldetés is lehet számodra, hogy a HR-t magasabb színvonalra emeld a kis-és középvállalkozásoknál? Ha van már némi tapasztalatod HR területen, de szívesen tanulnál még új dolgokat akkor ez a hirdetés neked szól.

HR munkatársként fontos feladatod lesz a toborzás-és kiválasztás, melynek része különböző tesztek kiértékelése, illetve a jelöltek nyomonkövetése. Támogatni fogod partnereinket abban, hogy a legjobb döntést tudják meghozni a személyzetfelvétel során. Részt veszel majd személyzetátvilágításban, ahol stratégiát dolgozol ki az ügyfélnek, hogy hogyan tudja a személyzet kiválasztást és csapatépítést biztos alapokra helyezni. Mindenben számítunk építő jellegű ötleteidre, tanácsaidra, hogyan lehet még jobbá tenni a vállalkozások életét. Továbbá munkád része lesz minél több új ügyfellel is megismertetni egyedi HR termékeinket, amikkel hosszú távon bizonyítottan kiemelkedő eredményeket érnek el a csapatépítésben.

Küldetésünk, hogy cégvezetőket tegyünk sikeressé, abban, hogy felépítsék győztes csapatukat, ezáltal biztosítva lesz vállalkozásuk folyamatos növekedése is. A Performia nemzetközi szinten több mint 30 éve nyújt segítséget vállalatok számára a csapatépítés terén. Sikereinket magasan képzett munkatársainknak, modern eszközrendszerünknek köszönhetjük.

Ez a megbízhatóságot igénylő pozíció olyan embert kíván, aki szereti a kézzelfogható eredményeket és felelősséget vállal a munkaköréért. Cserébe egy sikerorientált, összetartó csapat része lehetsz, ahol fejlődési lehetőség és hosszútávú karrierút vár. Ha szeretsz önállóan dolgozni és a kreativitást igénylő feladatokat részesíted előnyben akkor ne habozz.

Jelentkezz egy 5 perces kérdőív kitöltésével!

Állás, munka területe(i):

  • HR, Munkaügy
  • HR generalista, Specialista
  • Toborzás, Kiválasztás
Cégnév: Performia Hungary Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR munkatárs Pest megye

Munkatársak általános HR támogatása HR folyamatok, eszközök fejlesztésében és bevezetésében való aktív részvétel Karrierút kidolgozása, munkatárs ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Hr munkatárs Pest megye

Aktív részvétel a toborzási, kiválasztási folyamatban Álláshirdetések elkészítése, jelentkezők előszűrése, interjúk megszervezése Beléptetéshez, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR Specialista Veszprém megye

munkavállalók karbantartása a bérprogramban, állományi listában, áthelyezés, egyéb adatváltozással kapcsolatos műveletek elvégzése munkavállalók ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE