Élelmezésvezető / Konyhavezető - Szigetszentmiklós

Pest megye
content-header

Feladatok

  • A konyha működésének gördülékeny irányítása és ellenőrzése
  • Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok összeállítása, rendelése
  • Áruk átvétele, minőségi, mennyiségi ellenőrzése, bevételezése, raktár ellenőrzése
  • Hatósági előírások betartása és betartatása
  • Ételek minőségének ellenőrzése     
  • Kapcsolattartás az intézményvezetőkkel és társosztályokkal

Elvárások

  • Minimum van 1-3 éves vendéglátásban, vagy étkeztetésben szerzett tapasztalat
  • Szakirányú végzettség (élelmezésvezető, vendéglátás, vendéglátó menedzser, élelmiszermérnök)
  • Gyakorlatias, határozott személyiség
  • Vezetői szemléletmód

Előnyt jelent

  • Közétkeztetésben szerzett tapasztalat.

Amit kínálunk

  • Fontos számunkra, hogy minden területen támogassuk a munkavállalóinkat:
    • munkanapokon biztosítjuk számodra az ebédet (kiváló minőségű és jóízű ételekből választhatsz :) )
    • utazási hozzájárulást biztosítunk, amellyel segítjük a bejárásodat
    • minden eszközt biztosítunk, amely támogatja a hatékony munkavégzésedet
  • Folyamatosan fejlődő vállalatcsoportunk élete a stabil háttér mellett újabb és újabb szakmai kihívásokkal támogatja a fejlődésedet

Munkahelyi extrák

  • Ingyen ebéd

Céginformáció

Vállalatunk több mint 15 éve az egyik vezető közétkeztetési társaság az országban, s hisszük, hogy további sikereinket akkor tudjuk elérni, ha csapatunkat folyamatosan fejlesztjük.
Légy bátor, tedd meg az első lépést, hozd inspiráló ötleteidet és csatlakozz csapatunkhoz.

Jelentkezés módja

Ha úgy érzed, magadra ismertél a leírásból, várjuk jelentkezésedet egy fényképes önéletrajzzal együtt a Jelentkezem gombra kattintva!
Kérlek vedd figyelembe, hogy azokkal a jelöltekkel tudjuk felvenni a kapcsolatot, akik releváns pályázói a hirdetésünknek!

JELENTKEZEM