Prohuman állás

 

Feladatok:

  • Az üzem termelő tevékenységének megszervezése, ellenőrzése
  • Az üzem munkájának ellenőrzése és irányítása, tárgyi és személyi feltételek biztosítása
  • Termelési terv készítése és végrehajtásának ellenőrzése, az esetleges hibák elemzése, megoldások kidolgozása
  • Az üzem folyamatos működéséhez szükséges adminisztratív munkák megszervezése, elvégzése. A gyártási folyamatok és az elkészült termékek minőségének, mennyiségének nyomon követése, folyamatos ellenőrzése
  • A HACCP és az IFS előírásainak betartatása, auditok támogatása, a biztonsági, higiéniai és minőségi követelmények betartatása és ellenőrzése
  • A beosztottak menedzselése, teljesítményük értékelése. A szabadságok tervezése és jóváhagyása, a vezetőséggel együttműködve. A munkavállalók felügyelete, a higiéniai és baleset-megelőzési előírások betartásával
  • Jelentések készítése a vezetőség felé a termelési mutatókról, költségekről és eredményekről
  • A fogyasztói igények és HORECA szektor folyamatos figyelése, elemzése
  • Részvétel a termelést érintő tulajdonosi döntések előkészítésében
  • A márka marketingtevékenységeinek és kommunikációs stratégiájában részvétel, fontosabb versenyeken való részvétel, fontosabb fesztiválokon, megjelenéseken való részvétel

Elvárások:

  • Szakirányú végzettség (élelmiszeripari, üzemmérnöki, vendéglátó / szakács)
  • Min. 2 év hasonló munkakörben, preferáltan élelmiszeripari területen szerzett tapasztalat
  • Felhasználói szintű MS-Office programok kezelése
  • Magas stressztűrő képesség
  • Rugalmasság
  • Kiváló kommunikáció- és problémamegoldó készség

Amit kínálunk:

  • Fejlődési lehetőség a gasztro világban
  • Családias légkör
  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség egy folyamatosan fejlődő cégnél

 

Prohuman állás

JELENTKEZEM