Feladatok

  • feladata a jó gyártási gyakorlat (GMP) betartatása az üzemi dolgozókkal
  • sütőipari termékek gyártásának irányítása és biztosítása nagy üzemben 4 technológiai vonalon
  • gyártási folyamatok megszervezése, ellenőrzése
  • folyamatos szakmai minőség ellenőrzés a gyártás során, a dagasztástól a kisütésig
  • alapanyag raktári munkák ellenőrzése (félkész anyagok készítése)
  • alapanyag tárolás megfelelőségének eseti ellenőrzése
  • a gépsori gyártási folyamatok átlátása, elsajátítása
  • a gépre feltöltött receptúrák ismerete, azok pontos betartatása
  • javaslattétel, a minőség javítás érdekében
  • új termékek fejlesztése és tesztelése
  • a gépi gyártás folyamatainak figyelése, szükség esetén beavatkozás (elakadás, kimaradt alapanyag, stb. )
  • a feladatkörében keletkező problémákat rugalmasan megoldja, a technológiai irányelvek keretein belül
  • a műszaki meghibásodást azonnal jelenti a karbantartás felé, és közvetlen felettesének
  • a FIFO, FEFO elv kötelező betartatása, betartása
  • szavatossági idők folyamatos ellenőrzése
  • képzéseken, értekezleteken való részvétel
  • jelentési kötelezettség a Technológiai vezető és a termelési osztály felé
  • felettesei által előirányzott eseti feladatok elvégzése

Elvárások

  • Szakiskolai végzettség sütőipari területen
  • Több éves szakmai tapasztalat hasonló pozícióban
  • Kiváló problémamegoldó képesség
  • Képesség a csapatban való munkára
  • Megbízható és precíz munkavégzés
  • Jó kommunikációs készség
  • Rugalmasság, terhelhetőség
  • 3 műszak vállalása

Előnyt jelent

  • Gyártási területen szerzett tapasztalat
  • Folyamatosan frissített szakmai ismeretek
  • MS Office programcsomag magabiztos használata

Amit kínálunk

  • Versenyképes jövedelem
  • Cafeteria
  • Határozatlan teljes munkaidős munkaviszony
  • Kihívásokkal teli, felelősségteljes munkakör
  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség egy növekvő cégnél
  • Modern technológiai háttér
  • Szállás biztosítása

JELENTKEZEM