Legal Recruiter@Arsboni Állás leírása: Az Arsboni egy jogász közösség, egyben az ország vezető jogi HR szolgáltatója. Célunk, hogy egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb legyen jogászként munkát keresni és kínálni. Téged keresünk, ha érdekel a recruitment, és minden vágyad hogy megtaláld jogász munkavállalók álommunkahelyét. Nem várjuk el a területen szerzett tapasztalatot, csak nyitottságot kérünk tőled az új feladatok megtanulására. Szakmai ismeretek: Kiváló kommunikációs készség (*****), ügyfélközpontú szemlélet (****) Emberi tulajdonságok: Empátia, Rugalmasság, Motiváció és lelkesedés, proaktív hozzáállás, People person Előny, ha... érdekel a jogi munkaerőpiac számodra a legnagyobb motivációt jelenti egy-egy sikeres elhelyezés szereted a laza, fiatalos munkahelyi légkört Végzettség: Emberi erőforrás, HR(Bármilyen fokú diploma)), Jog(Bármilyen fokú diploma)), Kommunikáció- és médiatudomány(Bármilyen fokú diploma)), Pszichológia(Bármilyen fokú diploma)), Társadalomtudomány(Bármilyen fokú diploma)) Nyelvtudás: Angol(Társalgási szint)) Feladatok: end-to-end recruitment, karriertanácsadás, ügyfélmenedzsment, adatbázismenedzsment Technológiák, eszközök: Wordpress, miniCRM, Google Docs A cégről Termékünkről: Arsboni "Unalmasak a jogászok?" De nem nálunk! A jogi piac megkerülhetetlen szereplői vagyunk, a legnevesebb jogi cégekkel, irodákkal dolgozunk együtt. Platformunk a jogászok számára iránytűként szolgál, rendezvényeket szervezünk (pl. Legal Fest, check it out), fejvadászunk, employer brandinggel, marketingkampányokkal és egyedi projektekkel foglalkozunk. Követjük a trendeket, szeretjük amit csinálunk. Missziónk: A jövő jogászainak szakmai- és karrierplatformját építjük. Célunk, hogy minél több joghallgató és jogász találja meg álommunkahelyét, ahol mind szakmailag, mind emberileg kiteljesedhet.

Cégnév: Arsboni
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Toborzó gyakornok Pest megye

toborzási és kiválasztási feladatok jelentkezők tájékoztatása és előszűrése hirdetések kezelése (online- offline) toborzási adminisztráció az ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Recruiter Pest megye

· Új kollégák felvétele, az üres pozíciókra való keresések teljes körű lebonyolítása, a munkaerő-igény beérkezésétől az ajánlattételig.teljes ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Recruiter Pest megye

a munkatárshoz tartozó üzletek toborzási és kiválasztási folyamatának teljes körű koordinálása, értékesítési munkatársak toborzása eladó, üzletvezető-helyettes, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Senior Recruiter Pest megye

Egyeztetés az üzleti területtel a felmerülő toborzási igényekről, munkakör beazonosítása, briefing folyamat kézben tartása és a toborzási folyamat ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE