Recruiter

Recruiter@BioTechUSA

Recruiter@BioTechUSA

Állás leírása:

Ebben a munkakörben Te leszel szadai csapataink dedikált, első számú toborzási és kiválasztási támogatója, aki értékes tapasztalatait első sorban kék - valamint fehérgalléros munkatársak toborzás-kiválasztási területén egyaránt kamatoztathatja, segítve vezetőinket abban, hogy szervezetük zökkenőmentesen működhessen a mindennapokban.

Szakmai ismeretek:

  • Toborzás-kiválasztás (*****)
  • MS Office alkalmazások (****)
  • Toborzási rendszerek (****)

Emberi tulajdonságok:

  • Nagyfokú önállóság
  • Pontosság, precizitás
  • Kihívást kereső
  • proaktív hozzáállás
  • Felelősségteljes, megbízható

Végzettség:

  • Egyéb(Bármilyen fokú diploma))

Nyelvtudás:

  • Nem szükséges nyelvtudás)

Feladatok:

Hirdetések megírása és megjelentetése különféle toborzási felületeken., Jelöltek direkt megkeresése a jelölt állomány fejlesztése végett., Beérkező pályázatok előszűrése, szakmai tesztelések szervezése és lebonyolítása., Személyes, telefonos és videós interjúk szervezése és önálló levezetése., Toborzási események megtervezése, szervezése és megvalósítása.

A cégről

Termékünkről:

Étrend-kiegészítő gyártó, forgalmazó és tanácsadó

Nálunk mindent megtalálsz, ha alakformálás a célod, fogyni vagy izmosodni szeretnél, növelni akarod a teljesítményedet, vagy többet tennél az egészségedért. A legújabb világpiaci trendeket követő étrend-kiegészítőinket a kiváló minőség és a harmonikus ízvilág jellemzi. A bűntudatmentesen fogyasztható healthy lifestyle termékeink nemcsak praktikusak, de útrakészek is.

Missziónk:

 

Milliók kedvenc táplálékkiegészítő márkája, közel 25 éve. Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő, sportruházat és speciális élelmiszer gyártójaként és forgalmazójaként hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon. Azon fáradozunk, hogy termékeink és szakértelmünk segítségével világszerte minél több ember élhessen teljesebb, sportosabb életet.

 

 

Munkavégzés helye

Szada

 

Cégnév: EasyHiring Services Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
Toborzási specialista Veszprém megye

Pozíció leírása: Toborzási és kiválasztási folyamatok lebonyolítása, Onboarding folyamatok felügyelete, HR projektekben való részvétel, HR folyamatok ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Támogató Toborzó Pest megye

TÁMOGATÓ TOBORZÓ@Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány Állás leírása: A támogató toborzók feladata, hogy Budapest forgalmas helyein járókelőket ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE