Éttermi Üzletvezető Veszprém

Veszprém vármegye

Feladatok

Olyan munkavállalók jelentkezését várjuk, akik rendelkeznek már étteremvezetési gyakrolattal (előny ha közétkeztetési gyakorlattal is), elsősorban Veszprém vármegyei munkavállalók jelentkezésére számítunk. 

  • Munkahelyi étterem mindennapi működésének irányítása
  • Konyhai és kiszolgáló személyzet koordinálása, beosztások készítése
  • Költségvetés kezelése, alapanyag-rendelések, készletgazdálkodás
  • Ételminőség és higiéniai előírások betartásának felügyelete
  • Kapcsolattartás a partnerrel, beszállítókkal, visszajelzések kezelése
  • Riportok, elszámolások készítése a vezetőség részére

Elvárások

  • Vendéglátásban szerzett vezetői tapasztalat (minimum 3 év)
  • Középfokú vagy szakirányú végzettség (vendéglátó, élelmezésvezető előny)
  • Magabiztos számítógépes ismeret ( QByte és / vagy GP Soft élelmezési programok ismerete )
  • HACCP és egyéb élelmiszer-biztonsági ismeretek
  • Jó szervezőkészség, felelősségteljes, precíz, megbízható önálló munkavégzés
  • Rugalmasság és együttműködés a csapattal.

Előnyt jelent

  • Veszprém vármegyei lakcím
  • Előnyt jelent ipari / gyári, zárt étkeztetésben szerzett tapasztalat

Amit kínálunk

  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség, modern környezet
  • Térítésmentes étkezés
  • Hétfőtől péntekig tartó munkarend, kiszámítható munkaidő
  • Támogató vezetőség és összetartó csapat
  • Lehetőség szakmai fejlődésre

Munkahelyi extrák

  • Ingyen kávé, üdítő
  • Ingyen ebéd

Jelentkezés módja

Fényképes önéletrajzzal a "Jelentkezem" gombra kattintva.

JELENTKEZEM