MASC Kft

Könyvelő irodánkba

keresünk

  A MASC Kft. 2002-ben alapított Budapesti székhelyű vállalkozás, jelenleg 26 munkatárssal, budapesti és győri telephellyel rendelkezik. Elkötelezettek vagyunk a magas minőség mellett, küldetésünk, hogy nagy szaktudással, naprakész szolgáltatásokkal támogassuk ügyfeleinket üzleti sikereikben. Ezt pontos, precíz munkával, kitartással tudjuk biztosítani. Tevékenységünket 17 éve végezzük ügyfeleink megelégedésére. Büszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink hosszú távon terveznek velünk.


  A MASC Kft. magas szolgáltatási színvonallal rendelkezik, és olyan munkatársakkal építi csapatát, akik motiváltak a sikerre és személyes fejlődésükre.

  Feladataid az új bérszámfejtő munkakörödben teljes körű bérszámfejtési feladatok ellátása, adatszolgáltatások, bevallások, kimutatások készítése ügyfeleink és a hatóságok részére. Ügyfelekkel és a hatóságokkal történő kapcsolattartás telefonon, e-mailen és papír alapon. A munka elvégzését segíti, ha korábbi munkahelyeden szereztél már tapasztalatot bérszámfejtő munkakörben.

  Ebben a változó intenzitású terheléssel járó munkakörben, fejlődésed teljes körű betanítással, külső és belső képzésekkel támogatjuk.

  Rugalmas vagy a munkavégzés során és jó kezeled a stresszt? Ha úgy érzed, hogy tapasztalt bérszámfejtőként ebben a munkakörben sikeres vagy és kimagasló eredményeket tudsz elérni, kérlek jelentkezz.

Állás, munka területe(i):

 • HR, Munkaügy
 • Bérszámfejtés, TB ügyintézés
 • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

 • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

 • Nem igényel nyelvtudást

Munkavégzés helye:

Budapest III. kerület

Vegye fel a munkaadóval a közvetlen kapcsolatot a jelentkezem gombra kattintva.

Cégnév:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
TB és Bérügyintéző Székesfehérvár

A Bérügyintéző pozícióban, az Ön feladata lesz a társadalombiztosítási ellátások számfejtése, társadalombiztosítási kifizetőhelyi feladatok elvégzése, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE