Miskolc a te helyed

Senior HR Specialist in Compensation & Benefits (UK operation) 
 
Compensation & Benefits | UK operation | Autóipar | Mobilitás | Otthoni, ipari és kereskedelmi technológia– Vecsés
 
 
Az Ön új cége 

Jól ismert, több, mint 120 éves múltra visszatekintő technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója keresi Senior HR Specialist in Compensation & Benefits pozíció betöltésére új munkatársát.


 
Az Ön új pozíciója 

Az új Senior HR Specialist munkatárs felelős lesz az éves és havi cafeteria és juttatások számolásáért, éves salary review folyamatokban való részvételért, külső szolgáltatókkal való kapcsolattartásért, tárgyalásért, más szolgáltatók utáni piackutatásért. Feladata lesz az elsőszintű kapcsolattartás a jövendőbeli munkatársnak UK régióban dolgozó munkavállalóival (bejelentkezési problémák, szabályzat feltételei, jelentkezés). Továbbá beérkező rendelések átvilágításáért, feldolgozásáért, szerkesztéséért, illetve továbbításáért lesz felelős a Compensation & Benefits csapaton belül. Valamint a szükséges adatok, jelentések, statisztikák és prezentációk (általában angol nyelven) összegyűjtéséért, kiegészítésért és kezeléséért.


 
Mire van szüksége a sikerhez 

A Senior HR Specialist munkatárs pozíció betöltéséhez szükséges HR kompenzáció és juttatás vagy Payroll területen szerzett 3+ év tapasztalat. Előnyt jelent, ha ismered, valamint dolgoztál már SAP rendszerben, továbbá részt vettél UK projektekben vagy szereztél ott tapasztalatot. Folyékony angol nyelvtudást igényel a pozíció betöltése mind szóban, mind írásban. Az új munkatárs szorosan együttműködik mind a hazai mind a nemzetközi csapattal. 


 
Mire számíthat partnerünktől 

A vállalat meghatározó, stabil szereplője a piacnak, versenyképes jövedelmet, stabil hátteret biztosít, hosszútávú karrierlehetőséget kínál.
 

 
Mit kell tennie most 

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

 

 

 

Cégnév: Hays Czech Republic
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Hr Specialista Pest megye

Munkaügyi adminisztrációs folyamatok ellátása: HR területhez kapcsolódó, illetve nyelvi és egyéb tréningek szervezése Ki és beléptetéssel kapcsolatos ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR Referens Fejér megye

Munkavállalók személyügyi anyagainak pontos kezelése Munkaviszonnyal kapcsolatos adminisztráció határidőre történő ellátása Bérszámfejtés előkészítése, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE