Feladatok

  • Minőségellenőrzés a gyártás során és az ahhoz kapcsolódó folyamatokban
  • A beszerzett alap -és segédanyag, valamint a félkész -és késztermékek minőségi ellenőrzése
  • Fizikai és kémiai vizsgálatok és műszeres analitikai mérések végzése
  • Érzékszervi vizsgálatok elvégzése
  • Minőségi és higiéniai követelmények betartása és betartatása
  • Dokumentációk készítése

Elvárások

  • Élelmiszeripari vagy középfokú vegyipari végzettség (általános vegyész, vegyésztechnikus, élelmiszeripari technikus)
  • Élelmiszeripari vállalatnál szerzett tapasztalat
  • Releváns szakmai gyakorlat, laborban végzett munkatapasztalat
  • Microsoft Office (Excel, Word) ismeret
  • 3 műszakos munkarend vállalása

Előnyt jelent

  • Mikrobiológiai területen szerzett tapasztalat
  • SAP ismeret

Amit kínálunk

  • Kiemelkedő műszakpótlék
  • Határozatlan idejű munkaszerződés
  • Béren kívüli juttatások (teljesítménybónusz, SZÉP kártya, bejárási támogatás) 
  • Munkaruházat
  • Céges buszjárat
  • Kiszámítható, stabil munkahely
  • Szakmai fejlődési lehetőség 
  • Támogató csapat 

Munkahelyi extrák

  • Céges étkező
  • Céges rendezvények
  • Céges busz
  • Parkoló
  • Munkaruha

Céginformáció

Legyél részese egy folyamatosan növekvő, több évtizedes hagyományokkal rendelkező vállalat sikereinek!

A SIÓ-Eckes Kft. Magyarország piacvezető gyümölcslé gyártó vállalata, az Európában piacvezető Eckes-Granini csoport tagja, ötvözi a nemzetközi szakértelemet és a több évtizedes gyártási hagyományokat. Modern siófoki gyárunk, dinamikus munkatársaink és innovációs törekvéseink biztosítják többek között a SIÓ, a Hohes C vagy a Yo márkáink sikereit.

JELENTKEZEM