Feladatok

Ebben a munkakörben napjaid nagy részét a személyzethez kapcsolódó szervezési és adminisztrációs teendők teljes körű kezelése teszi ki. Jelenti ez a ki-és beléptetéssel kapcsolatos dokumentumok intézését, a szabadságok, betegszabadságok, táppénzek, az online munkaidő nyilvántartó rendszer kezelését, mindezt szoros kapcsolatban a bérszámfejtéssel és a könyvelő irodával. Fontos feladatod lesz az új munkatársak toborzási és kiválasztási folyamatának menedzselése, a jelentkezések kezelése, interjúztatás, valamint a belépő munkatársak beillesztési folyamatának szervezése és felügyelete. Hozzád fog tartozni a munkatársak elégedettségének felmérése és ügyes-bajos dolgaiknak az intézése és egyéb a munkatársakhoz kapcsolódó szervezési feladatok. Ahhoz, hogy minden folyamatot átláss, fontos, hogy az online rendszerek és táblázatok napi szinten kezelve legyenek. Napi és heti adminisztrációt fogsz vezetni ahhoz, hogy naprakész információt tudj nyújtani a személyzeti folyamatokról a vezetődnek.

Elvárások

Rendelkezel munkaügyi tapasztalattal? Szeretnéd segíteni munkatársaid abban, hogy még eredményesebbek legyenek a feladataik ellátásában? Jól kezeled a napi rutin feladatokat és nem ijedsz meg a kihívásoktól sem? Ebben az esetben hirdetésünk neked szól.
 

Amit kínálunk

Egy olyan céghez van lehetőséged most csatlakozni, ahol szakmai, vezetői és emberi fejlődés vár rád. A szakma mélységeit is lehetőséged van elsajátítani képzéseken keresztül, ebben közvetlen vezetőd is támogatni fog. Amennyiben motiváló számodra, hogy ebben a pozícióban úgy bizonyíts, hogy képes vagy további eredményekért hajtani, akkor az elismerés és az előrelépés sem fog elmaradni!
 

Céginformáció

Szeretnénk bebizonyítani, hogy a divat nem csak a trendekről szól, a használt ruhák között is rátalálhatunk azokra a tökéletes darabokra, amelyek éppen hozzánk illenek. Ez a mottónk: szeresd újra!
Barátságos hangulatú üzleteinkben az általunk gondosan válogatott, előszeretett ruhadarabokkal töredékáron lehet márkás kincsekhez jutni, amivel a bolygónak is jót teszünk.
Kis cég vagyunk, családias hangulattal, helyes alapértékekkel és megvalósításra váró célokkal. Nem meglepő, hogy ehhez egy hatékony, jól szervezett, elkötelezett csapat összeállítása és folyamatos finomhangolása szükséges. Ennek a feladatnak a megvalósításához van Rád nagy szükségünk!

Jelentkezés módja

Pályázatod Fazekas Gabriella várja a "Jelentkezem" gombra kattintva. Jelentkezésedhez kérjük csatolj egy friss szakmai önéletrajzot és egy motivációs levelet. Köszönöm és várom :)
Cégnév: MITU SHOP Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK