content-header

Céginformáció

Multinacionális cég üzemi éttermébe keresünk SÉF kollégát.

Feladatok

  • A konyhai személyzet munkájának megszervezése, támogatása, ellenőrzése,
  • Receptek és ételkészítés betanítása és betartatása,
  • Folyamatos minőség-ellenőrzés az ételkészítés és a tálalás során,
  • Kiszabási lista alapján színvonalas ételkészítés kivitelezése,
  • Konyhán belüli üzemeltetési és fejlesztési folyamatok kezdeményezése, szervezése,
  • Higiéniai (HACCP), technológiai, élelmiszer-biztonsági, munkavédelmi szabályok betartása és betartatása,
  • Egy auditra kész konyha vezetése,
  • Nyers élelmiszer alapanyagok meghatározása, raktározás, készletgazdálkodás,
  • Az étteremvezető munkájának szakmai támogatása.
  • Elvárások

  • Szakács végzettség,
  • Minimum 5 éves szakács/főszakács/séf tapasztalat,
  • Jó vezetői és kommunikációs készségek,
  • Kiváló szervező és problémamegoldó képesség,
  • Ügyfél és szolgáltatás orientált hozzáállás,
  • Proaktív, rugalmas személyiség.
  • Amit kínálunk

  • Munkavégzés egy jól felszerelt, modern konyhában,
  • Stabil, hosszú távú, bejelentett munkalehetőség,
  • Hétköznapi, egy műszakos (délelőttös), fix beosztás,
  • Remek csapat, ahol nyitottak az új ötletekre,
  • 100%-ban hivatalos szabadság kiadás és elszámolás,
  • Munkaruha biztosítása,
  • Ingyenes étkezés biztosítása,
  • Bejárás támogatása (céges busz lehetőség is van),
  • Sokféle szociális juttatás (különféle élethelyzetekhez kapcsolódó támogatások, kamatmentes munkahelyi kölcsön stb.).
  • Jelentkezés módja

    Amennyiben lehetőségünk felkeltette az érdeklődését ÉS megfelel az elvárásoknak, várjuk az önéletrajzát és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

    JELENTKEZEM