Céginformáció
Multinacionális cég üzemi éttermébe keresünk SÉF kollégát.
Feladatok
A konyhai személyzet munkájának megszervezése, támogatása, ellenőrzése, Receptek és ételkészítés betanítása és betartatása, Folyamatos minőség-ellenőrzés az ételkészítés és a tálalás során, Kiszabási lista alapján színvonalas ételkészítés kivitelezése, Konyhán belüli üzemeltetési és fejlesztési folyamatok kezdeményezése, szervezése, Higiéniai (HACCP), technológiai, élelmiszer-biztonsági, munkavédelmi szabályok betartása és betartatása, Egy auditra kész konyha vezetése, Nyers élelmiszer alapanyagok meghatározása, raktározás, készletgazdálkodás, Az étteremvezető munkájának szakmai támogatása.
Elvárások
Szakács végzettség, Minimum 5 éves szakács/főszakács/séf tapasztalat, Jó vezetői és kommunikációs készségek, Kiváló szervező és problémamegoldó képesség, Ügyfél és szolgáltatás orientált hozzáállás, Proaktív, rugalmas személyiség.
Amit kínálunk
Munkavégzés egy jól felszerelt, modern konyhában, Stabil, hosszú távú, bejelentett munkalehetőség, Hétköznapi, egy műszakos (délelőttös), fix beosztás, Remek csapat, ahol nyitottak az új ötletekre, 100%-ban hivatalos szabadság kiadás és elszámolás, Munkaruha biztosítása, Ingyenes étkezés biztosítása, Bejárás támogatása (céges busz lehetőség is van), Sokféle szociális juttatás (különféle élethelyzetekhez kapcsolódó támogatások, kamatmentes munkahelyi kölcsön stb.).
Jelentkezés módja
Amennyiben lehetőségünk felkeltette az érdeklődését ÉS megfelel az elvárásoknak, várjuk az önéletrajzát és felvesszük Önnel a kapcsolatot.