hr tanácsadó (it területre) | budapest

Cégleírás / Organisation/DepartmentIT/Telco területre specializált csapatainkba bővülésből adódóan Tanácsadó kollégákat keresünk!Ha fontos számodra, hogy részt vegyél munka világának a formálásában úgy, hogy kapcsolati tőkét alakítasz ki az IT piac szakembereivel és segítesz összekötni a vállalati oldalt a munkaerőpiacon található megfelelő jelöltekkel, akkor testhez álló lesz számodra az IT tanácsadó pozíciónk. Cégünknél minden hozzád tartozó projektet az elejétől a végéig Te vihetsz, aminek köszönhetően széles munkaerőpiaci ismeretekre is szert tehetsz. A Randstad nem csak azért lehet a legjobb választás számodra, mert 2010 óta piacvezetők vagyunk, hanem azért, mert egy igazán jó, fiatalos csapat tagja lehetsz, ahol a közös sikereket együtt érjük el és meg is ünnepeljük.Pozíció leírása / Job description-Meglévő partnerekkel való folyamatos kapcsolattartás-Új, potenciális ügyfelek megkeresése, a Randstad szolgáltatásainak bemutatása és értékesítése-Jelöltek felkutatása, interjúztatása, értékelés elkészítése és a folyamathoz kapcsolódó adminisztratív feladatok ellátása-Ügyfelekkel és jelöltekkel aktív, napi szintű kapcsolattartásElvárások / Requirements-IT/Telco területen toborzás-kiválasztásban szerzett tapasztalat -Felsőfokú végzettség-Tárgyalóképes, aktív angol nyelvtudás-Dinamikus, pozitív személyiségAmit kínálunk / OfferAmit ajánlunk:-Versenyképes juttatási csomag-Fejlődési és tanulási lehetőség-Hosszú távú karrier-Multinacionális, biztos háttér-Fiatalos, lendületes, csapat-Modern irodaKapcsolattartó / InformationKérdésed van? Keress bizalommal a [email protected] e-mail címen.

Munkavégzés helye

budapest

Cégnév: EasyHiring Services Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR Advisor Pest megye

Service Delivery Handle customer queries/requests by telephone and email, jabber, fillable-form and any other pre-scribbed in take channel ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR Advisor Intern Pest megye

Collaborate with the HR advisor team to support the administrative activities related to onboarding, employee administration, organization management ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Junior HR tanácsadó Pest megye

Jelöltek megkeresésében és kiválasztásában való aktív részvétel, Önéletrajzok keresése és szűrése adatbázisban, direkt megkeresések, Telefonon ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE