Élelmezésvezető-helyettes

Hajdú-Bihar vármegye

Feladatok

  • főzőkonyha teljes körű irányítása, élelmezésvezető munkájának segítése
  • jogszabályi és cégcsoport szintű előírások biztosítása, az adott egységre vonatkozó üzleti terv szerinti gazdálkodás betartása
  • megrendelt áruk átvétele, rendezése, rögzítése az élelmezési programban, alapanyagok felhasználásának nyomonkövetése
  • havi áruleltár és az éves eszközleltár elkészítése
  • tisztítószerek szakszerű, előírás szerinti felhasználásának felügyelete, takarítási ütemterv betartatása és a dolgozók higiéniájának ellenőrzése
  • az ételkészítés technológiájának betartása
  • irányítja, megszervezi, ellenőrzi a szakácsok, konyhai kisegítők munkáját, egyeztetve az élelmezésvezetővel
  • termelési riportok határidőre történő elkészítése.

Elvárások

  • kiváló a kommunikációs készség szóban és írásban egyaránt,
  • számítógépes programokat magabiztos használata
  • adminisztrátori tapasztalat
  • középfokú végzettség

Előnyt jelent

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:
  • közétkeztetési területen szerzett tapasztalat,
  • élelmezésvezető, dietetikus vagy diétás szakács végzettség,
  • bármilyen élelmezési program ismerete

Amit kínálunk

  • képzések, tanfolyamok
  • hosszútávú és stabil munkahely
  • napi melegétkezés
  • általános munkarend
  • azonnali kezdés
  • korrekt betanítás
  • 6:00-14:30 ig tartó munkaidő
  • szabad délutánok

Munkahelyi extrák

  • Ingyen reggeli
  • Ingyen ebéd

Céginformáció

Szeretnél egy családias hangulatú, megbízható cégnél dolgozni?
Akkor csatlakozz hozzánk bővülő csapatunkba.
Hisszük, hogy az óvodások, diákok és az idősek is megérdemlik, hogy változatos és finom ételeket egyenek. Nálunk garantált a családias hangulat.
Ha te is szeretnél tenni azért, hogy a menza szó pozitív értelmezést nyerjen, csatlakozz hozzánk és segítsd munkánkat.

Jelentkezés módja

A "Jelentkezem" gombra kattintás után kérem csatolja fényképes önéletrajzát bérigényének megjelölésével.

JELENTKEZEM