Exelect Hungary Kft.

Hűtött élelmiszerek, illetve Gasztronómiai termékek forgalmazásával foglalkozó cégcsoportunk

Személyzeti vezető

munkatársat keres

 

Úgy érzed, hogy az eredmények eléréséért képes vagy kitartóan dolgozni egy lelkes, hozzáértő csapattal? Jól megérted az embereket és előrelátásoddal a célokon tudod őket tartani? Egyet értesz azzal, hogy a személyzeti osztály az a terület, akire igazán számíthat a cég összes részlege?

Ebben a munkakörben feladatod lenne a személyzeti osztály koordinálása, vezetőkkel kapcsolattartás személyzeti állomány illetően. Munkaerő igények elbírálása, jogos igény esetén a toborzási/kiválasztási folyamat elindítása, lezárás támogatása. Munkaruhák, munkavédelmi eszközök engedélyezése, hatékony beszerzés támogatása. Társosztályokkal együttműködés a terjeszkedési-, és fő célok elérése érdekében. Munkatársi értékelések, statisztikák begyűjtése, melyekről az ügyvezetést és tulajdonost, heti-, havi értekezlet keretében kell tájékoztatnod.

Megbízónk 29 éve van jelen a magyar piacon, hűtött élelmiszerek és gasztronómiai termékek forgalmazásával foglalkozó, kizárólag magyar tulajdonban levő cégcsoport. A Kft. sikereit a szervezetfejlesztés és menedzsment technológia mellett, előrelátó gondolkodásmódjának, folyamatosan kitűzött céloknak, kiváló partneri kapcsolataiknak, valamint emberközpontú foglalkoztatásmódjának köszönheti.

Állás, munka területe(i):

  • HR, Munkaügy
  • HR manager, HR vezető

Szükséges tapasztalat:

  • 1-3 év szakmai tapasztalat

Szükséges végzettség:

  • Középiskola

Szükséges nyelvtudás:

  • Nem igényel nyelvtudást

Foglalkoztatás jellege:

  • Teljes munkaidő

Munkavégzés helye:

Szeged

Amennyiben motiváló számodra, hogy gyakorlatban működő további HR tudásra tegyél szert, képzett vezetőtől vedd át a területet, akkor téged keresünk.

Ha aktív részese szeretnél lenni egy stabil, folyamatosan fejlődő vállalatnak, akkor várjuk jelentkezésed az alábbi gombra kattintva, egy 5 perces kérdőív kitöltésével!

Cégnév: Exelect Hungary Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR vezető Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Miskolc és környéki álláslehetőségeket kínálunk különböző területeken. Személyzeti szolgáltatóként célunk, hogy segítsük a helyi vállalatok és ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Hr vezető Pest megye

Meglévő munkatrásak koordinálása Személyzeti toborzás és kiválasztás Szervezetfejlesztési feladatok Céges működési rend fenntartása

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE