A szeptemberben induló Kecskeméti KOLPING Általános Iskola, melyet a Magyar Katolikus Püspöki Kar tart fenn, KOSZISZ irányítás alatt , de teljesen önálló gazdálkodással, munkaüggyel kerees mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkező államháztartási tapasztalattal is rendelkező munkatársát. Jelenleg 156 gyerek és 20 alkalmazott és az intézmény pénzügyi gazdálkodását kell vezetni, az Államkincstár, a NAV felé beszámolási kötelezettséggel és felelősséggel. Az eddigi gyekorlat, hasonló intázményekben, hogy félállású munkaerőt jelent, ami nem jelent feltétlenül napi bejárást. A munkát iskolatitkár és esetlegesen irodavezető segíti. Elvárás a rugalmasság, pontosság és a szakirányú végzettség , melyet okirattal kell igazolni.

Önéletrajzos jelentkezését várjuk.

Cégnév: Ménteleki Általános Iskola
Kapcsolattartó: Bólya István
Jelentkezés telefonon: 06702492527
Jelentkezés online: bolya.istvan@t-online.hu
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR vezető Pest megye

kollégák magas szintű szakmai támogatása elsősorban munkajogi, munkaügyi kérdésekben új ügyfél folyamatok megszervezése, illetve a meglévő folyamatok ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR vezető Pest megye

Teljes munkaerő gazdálkodás biztosítása, úgy mint: a toborzás – kiválasztás operatív ellátása és menedzselése, a teljes körű felvételi ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE