A minőségbiztosítási vezető munkájának segítése a mindenkor érvényben lévő minőségirányítási rendszer működtetésében
Közreműködés a minőségbiztosításhoz és minőségirányítási rendszer fenntartásához kapcsolódó összes dokumentáció karbantartásában és aktualizálásában
HACCP ismerete, betartása
Érzékszervi bírálatok lebonyolításban való közreműködés
Gyártásközi és késztermékek ellenőrzése; alap- és adalékanyagok mintázása
Technológiai és személyi higiéniai mintázások
Mintavételezési terv alapján a gyártásközi és késztermékek, valamint az alap- és segédanyag minták laboratóriumba való elküldése mikrobiológiai és analitikai vizsgálatokra, ehhez kapcsolódó dokumentáció kezelése
Oktatások megszervezése, új belépők oktatása, rendszeres ismétlődő oktatások megtartása a minőségirányítási rendszerben (higiéniai, HACCP, élelmiszervédelmi, miőségbiztosítási, egyéb szabványkövetelményekhez kapcsolódó oktatások megtartása), oktatási dokumentáció naprakészen tartása
A gyártás folyamán használt gyártási folyamatok és anyagok optimalizálása és javaslattétel a meglévő termékek javítására vonatkozóan
Részvétel a belépő anyagok és végtermékek ellenőrzésében érzékszervi bírálat formájában
A minőségirányításhoz kapcsolódó dokumentációs feladatok ellátása
Termékellenőrzések, oktatások dokumentációja
Az élemiszerbiztonsági rendszer dokumentációjának aktualizálása, módosítása, elosztása és nyilvántartása
Elvárások
Szakirányú közép-vagy felsőfokú végzettség
Microsoft Office felhasználói szintű ismerete
Alapfokú angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt