Minőségbiztosítási technikus

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye

Feladatok

  • A minőségbiztosítási vezető munkájának segítése a mindenkor érvényben lévő minőségirányítási rendszer működtetésében
  • Közreműködés a minőségbiztosításhoz és minőségirányítási rendszer fenntartásához kapcsolódó összes dokumentáció karbantartásában és aktualizálásában
  • HACCP ismerete, betartása
  • Érzékszervi bírálatok lebonyolításban való közreműködés
  • Gyártásközi és késztermékek ellenőrzése; alap- és adalékanyagok mintázása
  • Technológiai és személyi higiéniai mintázások
  • Mintavételezési terv alapján a gyártásközi és késztermékek, valamint az alap- és segédanyag minták laboratóriumba való elküldése mikrobiológiai és analitikai vizsgálatokra, ehhez kapcsolódó dokumentáció kezelése
  • Oktatások megszervezése, új belépők oktatása, rendszeres ismétlődő oktatások megtartása a minőségirányítási rendszerben (higiéniai, HACCP, élelmiszervédelmi, miőségbiztosítási, egyéb szabványkövetelményekhez kapcsolódó oktatások megtartása), oktatási dokumentáció naprakészen tartása
  • A gyártás folyamán használt gyártási folyamatok és anyagok optimalizálása és javaslattétel a meglévő termékek javítására vonatkozóan
  • Részvétel a belépő anyagok és végtermékek ellenőrzésében érzékszervi bírálat formájában
  • A minőségirányításhoz kapcsolódó dokumentációs feladatok ellátása
  • Termékellenőrzések, oktatások dokumentációja
  • Az élemiszerbiztonsági rendszer dokumentációjának aktualizálása, módosítása, elosztása és nyilvántartása

Elvárások

  • Szakirányú közép-vagy felsőfokú végzettség
  • Microsoft Office felhasználói szintű ismerete
  • Alapfokú angol nyelvtudás szóban és írásban egyaránt
  • Pontosság, határozottság, megbízhatóság, terhelhetőség
  • Precizitás, önállóság

Előnyt jelent

  • Hasonló munkakörben, élelmiszeripari vállalatnál szerzett tapasztalat előnyt jelent.

JELENTKEZEM