IT Recruitment Team Lead

Nemzetközi háttérrel rendelkező HR szolgáltató cégként ügyfeleink számára elsősorban Recruitment, On-site Recruitment, Outplacement és Recruitment Tréning szolgáltatásokat kínálunk. Jelenleg budapesti IT Recruitment csapatunk élére keresünk egy tapasztalt Team Lead-et.

 

Szeretjük a munkánkat és hiszünk benne, hogy a recruitmentet hosszú távon is lehet örömmel és sikeresen végezni – mi azon vagyunk, hogy ehhez minden körülményt biztosítsunk Neked és persze te formálhatod majd ezt a környezetet. No-nonsense céges kultúrát alakítottunk ki, a folyamataink letisztultak és logikusak, hiszen azok Érted vannak és nem ellened.

Értékeljük benned az felelősségteljes, eredményorientált gondolkodást, a támogató hozzáállást és az agilitást. Cserébe nyitott, coaching szemléletű céges vezetést, szakmai tréningeket, változatos projekteket, szuper csapatot és sok-sok rugalmasságot várhatsz tőlünk. Ezeken felül pedig tényleg nagyon menő az irodánk!

 

 

 

A pozícióról

 

Az IT Recruitment csapat szakmai vezetése, a kollégák munkájának koordinálása, a havi, negyedéves és éves célkitűzések elérésének támogatásaMentorálás, tréningek fejlesztése és megtartása, a kollégák folyamatos motiválása és segítése az egyéni karrierútjukon való fejlődésbenSzakmai eseményeken, meet-up-okon való részvétel, a piaci trendek nyomon követése, szervezeti folyamatok fejlesztéseAktív kapcsolattartás egy dedikált ügyfélportfólióval, új ügyfelek megszólítása, ügyféltárgyalásokon, tendereken, szerződéskötési folyamatokban való részvételKiemelt szenioritású vagy vezetői pozíciók betöltése researcher támogatásával Employer branding stratégia fejlesztésében való részvétel 

 

 

 

Elvárások

 

5+ év recruitment tapasztalat, amelyből 3-4 évet ügynökségi oldalon töltöttélMin. 2-3 éven át kifejezetten IT keresésekkel foglalkoztál és naprakész, átfogó tudással rendelkezel a legfrissebb IT piaci trendekrőlTámogató vezetői attitűd Tanácsadói mindset, amikor együtt gondolkozol az ügyfelekkel és átfogó visszajelzésekkel segíted az ő folyamataik fejlesztését isNyitottság, rugalmasságÉrett, felelősségteljes személyiség  A HR szakma szereteteTárgyalóképes angol nyelvtudásFelsőfokú végzettség

 

 

 

Amit Megbízónk kínál

 

Motivált, felkészült, lendületes csapatot Teret az egyéni ötleteid megvalósításáraNagyfokú rugalmasságot a munkavégzésben és a home office/remote munka lehetőségét (COVID-on túl is)

Válogatott és változatos ügyfélportfóliót, színes, izgalmas projekteket

Modern, tetőteraszos belvárosi irodát

Munkavégzés helye

Budapest

 

Cégnév: EasyHiring Services Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK