A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság felvételt hirdet hatósági előadó munkakör betöltésére, 4 napos munkarendben, teljes munkaidős közszolgálati jogviszonyban történő határozatlan idejű foglalkoztatásra.

 

A munkakörhöz tartozó főbb feladatok:

Az általános közigazgatási rendtartásról szóló 2016. évi CL. törvény alapján közigazgatási hatósági eljárás lefolytatása. Gondoskodik az Igazgatóságra érkező, a közterület-felügyelői intézkedésekkel összefüggő beadványok, panaszok megválaszolásáról, és az eljárásra jogosult közigazgatási (szabálysértési) hatóság részére történő továbbításáról, kapcsolatot tart a társszervezetekkel. Elsajátítja a feladattal kapcsolatos jogszabályi ismereteket és azokat naprakészen, teljeskörűen alkalmazza.

 

Jelentkezés feltételei:

  • Magyar állampolgárság,
  • Cselekvőképesség,
  • Büntetlen előélet,
  • Közgazdasági, közszolgálati rendészeti, műszaki középiskolai végzettség; vagy középiskolai végzettség és informatikai, ügyviteli, közgazdasági, üzleti, közszolgálati szakmacsoportba tartozó szakképesítés, vagy kormányablak ügyintézői vizsga
  • Vagyonnyilatkozat tételi kötelezettség

 

Előnyt jelent:

  • közigazgatási hatósági, vagy szabálysértési ügyintézési területen szerzett, legalább 1-3 év szakmai tapasztalat
  • angol nyelvismeret

 

A pályázat részeként benyújtandó dokumentumok:

  • A 87/2019. (IV. 23.) Korm. rendelet 9. § alapján készített fényképes szakmai önéletrajz
  • Iskolai végzettséget, képzettséget igazoló okiratok másolata
  • Hozzájárulás a személyes adatoknak a pályázati eljárással összefüggésben történő kezeléséhez az EU 2016/679. rend. 6. cikk 1.) bek. a) pont alapján, a "Hozzájáruló nyilatkozat adatkezeléshez" c. kézzel aláírt nyomtatvány elektronikus úton a pályázathoz csatoltan. Az adatkezelési tájékoztató a http://www.fori.hu/allasajanlat oldalon "Adatkezelési tájékoztató önéletrajzok, álláspályázatok kezelésére vonatkozóan" c. dokumentumban ismerhető meg.

 

 

Jelentkezni elektronikus úton a ,,hatósági előadó XV/32/1/2024” tárgy megjelölésével, valamint a felsorolt benyújtandó dokumentumok csatolásával a humanszolgalat@fori.hu email címen keresztül lehet.

Jelentkezés határideje: 2024.05.31.

Cégnév: Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság
Kapcsolattartó: Horn Helga
Jelentkezés telefonon: +36 20 416 6149
Jelentkezés online: humanszolgalat@fori.hu
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
FRISS HASONLÓ ÁLLÁSOK
E-MAILBEN

A "Feliratkozom" gombra kattintva elfogadja az általános biztonsági és szerződési feltételeinket.

HASONLÓ ÁLLÁSOK