Keressük 9. kerületi munkaerő kölcsönző irodánk új tagját,

Senior Projektvezetői

pozícióba.

A Menton Jobs-nál sincs másképp mint máshol, vannak sűrűbb és lazább napok, de mindig figyelünk, hogy partnereink és munkavállalóink elégedettek legyenek.
Ha hasonlóan gondolkozol akkor várjuk bemutatkozó anyagodat!

Jelentkezésed során vedd figyelembe, legalább 5 éves munkaerő kölcsönzésben szerzett projektvezetői tapasztalat számunkra elengedhetetlen a feladatok elvégzéséhez, melyek a következők lesznek:

  • Munkaerő kölcsönzési projektek önálló vezetése, fizikai és szellemi munkaerő toborzás területén. Ehhez kapcsolódóan a jó kommunikációs készségek, a kapcsolattartásban szerzett tapasztalat és a megfelelő felhasználói szintű számítógépes tudás egyaránt fontos tényező,
  • Partner kapcsolattartás, munkaerő igények egyeztetése, jelenlét a partnercégek életében;
  •  Riportok készítése a partnerek és a vezetők felé (heti/havi szinten);
  • Kollégák munkájának irányítása, támogatása, mentorálása;

Természetesen a feladatok listája sosem ilyen rövid, így vannak dolgok, amik feltételei a munkakörnek, és amiből nem tudunk engedni. Mindenképp szükséges, hogy a munkaerő kölcsönzés / közvetítés ne legyen számodra ismeretlen, így a munkaügyi alapfogalmak sem. Hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolattartásra, ezért elengedhetetlen, hogy rendelkezz „B” kategóriás jogosítvánnyal és magabiztos megjelenéssel, hogy hitelesen képviseld a céget.

Amit biztosítunk:

  • hosszútávú munka, ahol folyamatosan új kihívásokat fedezhetsz fel;
  • a munkavállalóinknak ingyenes szakmai oktatások, mert mi adunk arra, hogy profikkal dolgozzunk!
  • olyan fizetés, amivel elégedett lehetsz és amivel úgy érezheted, hogy tényleg megbecsülünk;
  • klasszikus irodai munkarend, hétfőtől péntekig, 9-17:00-ig;
  • segítőkész, nyitott csapat

Jelentkezésedet e-mail címünkre tudod elküldeni, fényképes önéletrajzod mellé kérjük írd meg fizetési igényedet is. Reméljük, hogy mihamarabb találkozunk!

Cégnév: M.E.N.T.O.N Jobs Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR Projektvezető Pest megye

Keressük 9. kerületi munkaerő kölcsönző irodánk új tagját, HR Projektvezetői pozícióba. A Menton Jobs-nál sincs másképp mint máshol, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR Projektvezető Pest megye

Munkaerő kölcsönzési projektek önálló vezetése, fizikai és szellemi munkaerő toborzás területén. Ehhez kapcsolódóan a jó kommunikációs készségek, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE