Mi a feladat?

  • Segíts összehozni a legalkalmasabb jelölteket a munkaerőt kereső cégekkel!  A jelöltek megtalálása, kiválasztása, az ügyfelek felkutatása és szolgáltatásaink eladása lesz a feladatod. Ha csak a jelöltekkel szeretnél foglalkozni, vagy csak a  partnerekkel, akkor preferenciád szerint alakítjuk ki a feladatod. A részletekért keress bennünket. Szeretettel várunk!


Elvárások:

Kit keresünk?

  • Értékeljük, ha van felsőfokú végzettséged, angolul magabiztosan kommunikálsz, de lehetőséged van más nyelveken is érvényesülni. Jó, ha van szakmai tapasztalatod a toborzás területén, de ha pénzügyi-, mérnöki-, marketinges, értékesítési, vevőszolgálati, idegenforgalmi tapasztalatod van, annak is örülni fogunk. Ha pályakezdő vagy karrierváltó vagy, akkor megtanítjuk neked a szakmánkat, amit nagyon szeretünk.
  • A legfontosabb: légy nyitott az újra és szeresd az embereket!

Egyéb információ az állásról:

Szeretnél munkáddal hatással lenni az emberek életére? Könnyedén megtalálod a hangot emberekkel és ezt a tehetségedet szeretnéd kamatoztatni? Kipróbálnád, milyen az, ha névjegykártyáddal szinte bármilyen ajtó kinyílik előtted? A Randstadnál a technológiai fejlődés élvonalában járunk, de továbbra is az emberi kapcsolatok a legfontosabbak.

Kik vagyunk mi?

  • A Randstad Fortune 500-as cég, néhány éve lett a világ legnagyobb HR szolgáltatója és előnye minden évben nő.
  • Magyarországon 10 éve a legnagyobb munkaerő-közvetítő cég vagyunk. Az elmúlt években a 38 Randstad ország legsikeresebbje voltunk.
  • A COVID-válság alatt is megőriztük pénzügyi egyensúlyunkat, egyben tartottuk a csapatunkat, nem csökkentettünk az alapfizetéseken.


Cégnév: Randstad Hungary Kft.
Kapcsolattartó: <p><span style="background-color: transparent; color: rgb(0, 0, 0);">Mit ajánlunk?</span></p><ul><li
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK