Feladatok:

Változatos munkát keresel? Szeretsz csapatban dolgozni, bírod a pörgést, de jó vagy az adminisztrálásban? Akkor az euDIÁKOK csapata csak Rád vár! Légy Te is a csapatunk tagja, ahol a munkavégzés mindig jó hangulatban telik! Feladataid lesznek: - Munkavállalók toborzása és kiválasztása - Önéletrajzok szűrése és válogatása - Állásinterjúk szervezése - Társosztályokkal való egyeztetés - Ehhez kapcsolódó adminisztratív feladatok

Elvárások:

18. életév betöltése, aktív vagy passzív nappali tagozatos hallgató jogviszony. Jó szervező-és kommunikációskészség. Pontos, precíz, önálló munkavégzés. Munkatapasztalat irodai környezetben. Hosszútávú munkavégzés, min. 1 év vállalása. Excel és Word felhasználói ismeretek. Valamely idegen nyelv ismerete.

Amit kínálunk:

Alapbér: br: 1105 Ft/óra, de a béred nálunk az eltöltött idő függvényében növekszik! Átlag havi nettó 110.00-120.000 Ft-ot is megkereshetsz!
Cégnév: EU-DiákOK Iskolaszövetkezet
Jelentkezés online: magdolna.kiss@eujobshrgroup.hu
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR asszisztens Pest megye

Az iroda "hibrid” működésének támogatása home office és irodai jelenlét optimalizálása, parkolóhelyek koordinációja A céghez tartozó irodarészlegek ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE