Junior HR asszisztens

Junior HR asszisztens@BECK AND PARTNERS Kft.

Junior HR [email protected] AND PARTNERS Kft.

Állás leírása:

A Beck & Partners Kft. magyar munkaerő-közvetítő cég. Országos szinten jelen vagyunk a fizikai toborzásban, mérnök és IT szakemberek keresésében, illetve felsővezető keresésben is. Ez a lehetőség olyan friss diplomásoknak szól, akik szeretnének belekóstolni egy recruiter pörgős, de kihívásokkal teli mindennapjaiba.

Szakmai ismeretek:

  • Angol nyelvtudás (****)
  • MS Office ismeretek (*****)

Emberi tulajdonságok:

  • Érzelmi intellgencia
  • Hatékony kommunikáció
  • Kitartás
  • Ügyfélközpontú szemlélet

Előny, ha...

Ha már szereztél gyakornokként toborzási területen tapasztalatot, azt nangy előnynek tekintjük.

Az ideális jelentkező:

Az ideális jelölt számunkra olyan valaki, akiben nagy a kitartás, nem fél az új helyzetektől, és remekül szót ért bárkivel. A csapat elszánt, motivált fiatalokból áll, akik nem ismernek lehetetlent, így ezt a szemléletmódot elvárjuk az új kollégától is!

Végzettség:

  • Emberi erőforrás, HR(BA diploma))
  • Közigazgatás(BA diploma))
  • Bölcsészettudomány(BA diploma))

Nyelvtudás:

  • Angol(Kiváló kommunikáció szóban és írásban is))

Feladatok:

Recruiter alapfeladatok elsajátítása: álláshirdetés írása, önéletrajzok szűrése, interjúztatás, Megfelelő jelöltek felkutatása különböző álláskereső portálokon, adatbázisokban, Állásértesítő hírlevelek kiküldése nyitott lehetőségeinkre, Senior kolléga munkájának támogatása, a projektek részfeladatainak elvégzése

Technológiák, eszközök:

Nagyszerű ATS, CV adatbázisok, Microsoft Outlook, LinkedIn Recruiter, MS Office 365

Így dolgozunk mi:

Mindenki csapatban dolgozik, de nagyfokú felelősség van az egyéneken is. Heti 1 meeting tuti mindig lesz, ahol egymás segítése is a cél. Nálunk a junior kollégák is nagy felelősséget kapnak, nem aktatologatókat keresünk. Nincsen fancy módszertanunk, de a statisztikákban hiszünk.

Megtanítunk mindent, hogy profi senior recruiterré válja, aki megállja a helyét bármilyen pozíció toborzásáról is legyen szó. Nem specializálódik nálunk senki sem szakterületre a toborzáson belül, így egész biztos nem fogod magad elunni egy jó darabig. Profi leszel az interjúztatásban, ügyfélkezelésben, jelöltadatbázis böngészésben.

A cégről

Termékünkről:

Munkaerő-közvetítés

 

Kulcsembereink 20 éves szakmai múlttal rendelkeznek a munkaerő-közvetítés piacán.

Széles ügyfélkörünkben egyaránt megtalálhatók a hazai KKV szektor prominens szereplői és a világ legnagyobb multincionális vállalatai is.

 

 

Munkavégzés helye

Budapest

 

Cégnév: EasyHiring Services Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR asszisztens Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Karrierépítési lehetőség Mátészalkán, a HOYA vállalati környezetében Szeretne egy biztos jövővel rendelkező multinacionális vállalatnál hosszútávon ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR asszisztens Fejér megye

Autóipari alkatrész gyártással foglalkozó partnerünk bővülő csapatába keresünk HR asszisztens munkakörbe új kollégát. Feladatok: Részvétel toborzási, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR asszisztens - Környe Komárom-Esztergom megye

Feladatok: Toborzás-kiválasztás teljes körű ügyintézése Képzések koordinálása Riportálás Folyamatos kapcsolattartás a vállalaton belüli szervezeti ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE