Saját csapatunkba keresünk IT Recruitert.
Amennyiben van már legalább 1 év tapasztalatod IT toborzásban, nem riasztanak el azok a szavak mint C#, AWS, Power BI vagy SCCM, ellenben kihívásként tekintesz rájuk, akkor nálunk a helyed.

A csapat:
5 Fős csapatunkba keressük, új senior kollegánkat ahol egyrészről két szuper sourcer támogatná a munkádat, másrészről két junior kolléga mentorálásában segíthetnél be.

Feladatok:
- Toborzás és kiválasztási folyamat teljes körű menedzselése
- Interjúk levezetése, szakmai vezetőkkel való konzultáció egészen a profil kialakításától/megértésétől az ajánlat kiadásáig
- Kreatív, hatékony toborzási módszerek ismerete, új jelöltforrások, módszerek felkutatása
- Nyitottság az IT toborzási technikák újdonságaira, out of the box megközelítés
- Adatbázisok karbantartása
- Employer branding projektekben való részvétel

Cégnév: Grafton Recruitment Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Senior IT Recruiter Pest megye

Tapasztalt IT Recruitert keresünk vállalati oldalra. Megbízó partnerünk egy informatikai tanácsadó cég, amely elsősorban IT contracting szolgálttatással ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
IT Recruiter Komárom-Esztergom megye

* Előzetes megbeszélés a hiring managerekkel, a pozíciókra vonatkozó elvárások egyeztetése céljából * Jelöltek felkutatása különböző módszerekkel ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
It recruiter Pest megye

end-to-end toborzás a pozíció kiírásától az onboarding folyamatokig jelöltek felkutatása és kontaktálása alternatív adatbázisok és csatornák ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
IT Recruiter Pest megye

A kiválasztási folyamat lebonyolítása Belső és külső adatbázisok szűrése, jelöltek felkutatása Jelöltek kontaktálása, interjúztatása, pályáztatása ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE