2002-ben alakult tanácsadó cég megbízásából keresünk munkatársat, aki segít az Ipari IT területen (autóipar, orvosi műszergyártás, vasútirányítás) beágyazott Software és Hardware fejlesztő/tesztelő szakemberek keresésében és kiválasztásában az alábbi pozícióban:

It recruiter

Elvárások:

Az ideális jelölt rendelkezik 3 éves, hasonló szakmai területen szerzett tapasztalattal

Feladatok:

Előzetes megbeszélés a nyitott pozíciókkal kapcsolatos elvárásokkal kapcsolatban., Jelöltek felkutatása különböző módszerekkel (hirdetésekkel, közvetlen megkereséssel, hálózatépítéssel, internetes kereséssel, adatbázisokban való kereséssel, külső HR tanácsadó cégen keresztül), Az önéletrajzok válogatása, a potenciális jelöltek előszűrése, A jelöltek adminisztrálása a cég CRM rendszerében és nyomon követése a kiválasztási folyamat során, Az interjúk szervezése a jelöltekkel és a szakmai vezetőkkel, A jelöltek számára pozitív jelölt élmény biztosítása, visszajelzés küldése minden jelöltnek., Kooperáció a szakmai vezetőkkel egészen az ajánlatadásig kísérve a folyamatot, Toborzási stratégiák kidolgozása, fejlesztése, ötletelés a jelöltek bevonzásának lehetőségeiről, A toborzási tevékenység hatékonyságának mérése, javaslattétel a vezetőség számára, , Megbízóról:, 2002-ben alakult tanácsadó cég, amely a nagyvállalatok számára üzletfejlesztési és üzletmenet-támogatási szolgáltatásokat nyújt több területen is. Az elején szervezetfejlesztési tanácsadással indultak, később a szervezet működését támogató applikációk fejlesztéssel folytatták, majd 2020-tól IT/mérnöki szolgáltatásokkal bővítették tevékenységüket, mely területen jelentős létszámnövekedés várható.

Amit kínálunk:

Kiemelt alapfizetést, Teljesítmény alapú bónuszt, Szakmai fejlődési lehetőséget

Jelentkezés módja:

Amennyiben a hirdetésünk kihívást és motivációt jelent az Ön számára, kérjük, küldje el fényképes szakmai önéletrajzát a "Jelentkezem az állásra" gombra kattintva!

Cégnév: WORKLIFE HUNGARY
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
IT Recruiter Pest megye

* Előzetes megbeszélés a hiring managerekkel, a pozíciókra vonatkozó elvárások egyeztetése céljából * Jelöltek felkutatása különböző módszerekkel ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Senior IT Recruiter Pest megye

A toborzási és kiválasztási folyamat end-to-end kezelése Minőségi jelöltmenedzsment IT szakmai interjúztatókkal való szoros együttműködés, HR ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
IT Recruiter Pest megye

Collaborate with Managing Director and Head of IT Recruitment to identify staffing needs, job specifications, duties and responsibilities, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE