IT Recruiter

IT Recruiter@INNOVIEW

Állás leírása:

Bővül az Innoview csapata! Szeretjük a kihívásokat, ám olyannyira felgyorsult a szekerünk, hogy a sok munka elrontaná a jó kedvünket, ezért úgy döntöttünk, hogy irodai mindennapjainkat megosztjuk egy új munkatárssal. ‍

Lehet, hogy pont Téged keresünk?

Szakmai ismeretek:

  • 1-2 év releváns tapasztalat (****)

Emberi tulajdonságok:

  • Ügyfélközpontú szemlélet
  • Agilitás, Proaktivitás
  • Képes az önálló munkára
  • Jó problémamegoldó képesség

Az ideális jelentkező:

Örülnénk neki, ha leendő csapattagként érdeklődsz az IT iránt, szereted a közöd ebédeket, a családias környezetet, a chill zenét és pörgést.

Végzettség:

  • Általános(Bármilyen fokú diploma))

Nyelvtudás:

  • Angol(Társalgási szint))

Feladatok:

E2E toborzási folyamatok menedzselése, Új toborzási ötletek megosztása a csapattal és ezek alkalmazása, Különböző adatbázisok és közösségi portálok segítségével ideális jelöltek felkutatása, Employer branding tevékenységben való részvétel, Ügyfeleinkkel és partnereinkkel való kapcsolattartás

Technológiák, eszközök:

Macbook Pro, Microsoft Office 365

Elsajátíthatod az IT toborzás minden csínját-bínját, E2E folyamatokban vehetsz részt, mindezt egy támogató, szakmailag hozzáértő közegben. Ezt csináljuk minden nap, ehhez értünk a legjobban. :)

A cégről

IT. KARRIER. INNOVIEW

Elsősorban főállású IT nindzsa vadászok vagyunk , de a FinTech és projektmenedzsment területeken is otthonosan mozgunk, és naná hogy jöhet az outsourcing és más IT szolgáltatások is.

Munkavégzés helye

Budapest

 

Cégnév: EasyHiring Services Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
IT Recruiter Pest megye

IT Recruiter@Randstad Hungary Állás leírása: Segíts összehozni a legalkalmasabb jelölteket a legmenőbb IT cégekkel!Cégünknél minden hozzád tartozó ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Senior IT Recruiter Pest megye

A toborzási és kiválasztási folyamat end-to-end kezelése Minőségi jelöltmenedzsment IT szakmai interjúztatókkal való szoros együttműködés, HR ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
It recruiter Pest megye

A toborzási és kiválasztási folyamat end-to-end kezelése Minőségi jelöltmenedzsment Kreatív, hatékony toborzási módszerek felkutatása, bevezetése ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE