Hr Specialist or Payroll Specialist or Recruitment

Gyártóipar  – Vecsés


 
 
Az Ön új cége 


 
Az említett pozíciók nyitottak és jól ismertek, nemzetközi, gyártó partnerünk csapatában Pest megyében. Partnerünk egy jól működő csapatot szeretne kialíkitani, szertnének bővülni és   több főt is keresnek, mindegyik területre.

 

Az Ön új pozíciója 

 

Hr specialist pozícióban felelős lesz elsősorban szerződésmódosításokért, munkaügyért, riportokért, emellett Hr folyamatokért.

 

Payroll Specialist pozícióban felelős lesz elsősorban bérszámfejtésekért, payroll feladatokért és TB ügyintézésekért.

 

Recruitment pozícióban felelős lesz elsősorban szellemi és/vagy fizikai munkaerők toborzásásért és a jelöltekkel való kapcsolattartásért.

 

 

Mire van szüksége a sikerhez


 
Hr Specialist pozíció betöltéséhez folyékony angol és/vagy német nyelvtudásra, felsőfokú végzettségre és releváns HR területen szerzett tapasztalatra van szüksége.

 

Payroll Specialist pozíció betöltéséhez folyékony angol és/vagy német nyelvtudásra, felsőfokú végzettségre és releváns HR területen szerzett tapasztalatra van szüksége.

 

Recruitment pozíció betöltéséhez folyékony angol és/vagy német nyelvtudásra, felsőfokú végzettségre és releváns HR területen szerzett tapasztalatra van szüksége.

 

Amennyiben rendelkezik szerb nyelvtudással, előnyt jelenthet a pozíciók kapcsán.


 
Mire számíthat a partnerünktől 
 
A vállalat meghatározó és stabil szereplője, ahová akár azonnali kezdéssel várják az új kollegát.

 

 

Mit kell tennie most 
 
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.

 

.

 

 

 

 

Cégnév: Hays Czech Republic
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Toborzó Hajdú-Bihar megye

Feladatok: Toborzási folyamatok irányítása az álláshirdetéstől az interjúig és az új kollégák felvételéig Szoros együttműködés a toborzó ügynökségekkel, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE