Az Adriana-nál a célunk, hogy visszaadjuk a könyvelők szabadidejét. 2021-ben már több, mint 48 évnyi munkaidőt spóroltunk meg az ügyfeleinknek.Jelenleg egy 26 fős csapattal tesszük mindezt, óriási növekedés mellett (2021 elején még 9-en voltunk).Hiszünk a folyamatos szakmai és emberi fejlődésben, és tudjuk, hogy mindig lehet jobban csinálni. Szeretjük a munkánkat, és jól érezzük magunkat miközben dolgozunk.Nálunk majdhogynem teljes home office lehetőség van, havonta 1-2 alkalommal járunk be a budapesti irodánkba, ami az Allee közelében található.  Értéket teremtünk az ügyfeleink számára, akik ezért nagyon hálásak.A mottónk: A könyvelés izgalmas és változatos. Automatizáljuk azt, amit nem szeretsz.Ha úgy érzed, hogy itt a helyed, akkor szeretettel várunk a csapatunkba!, Jelenleg 26 fős cégünk HR és munkaügyi feladatainak teljeskörű ellátása, úgy minttoborzás-kiválasztási folyamat menedzselésebérszámfejtéshez kapcsolódó feladatokbelső képzések, tréningek szervezésemunkaszerződések és munkaköri leírások elkészítése, a munkaviszonnyal kapcsolatos változások dokumentálásaúj munkavállalók beléptetésével kapcsolatos feladatok; onboarding folyamatok fejlesztése és irányításaadminisztrációs feladatokmunkaviszony megszüntetéssel kapcsolatos ügyintézés lebonyolításaHome-office szabályzat betartásának ellenőrzése , legalább 1-3 év releváns tapasztalattal rendelkezel HR területen, de szakirányú végzettségű pályakezdők jelentkezését is várjuk,szereted a szervezési feladatokat és jól kommunikálsz,nem riadsz vissza az önálló munkavégzéstől, kezdeményező és megoldás-orientált vagy,empatikus vagy és odafigyelsz másokra - mi figyelünk egymásra, Minimum 1-3 év szakmai tapasztalatod van HR és munkaügy területén,toborzási folyamatokban korábban aktívan részt vettél,ismered a különböző állásportálokat, közösségi média platformokat., Home Office és alkalmankénti irodai munkavégzés Budapesten (havi 1-3 napon)Fejlődési lehetőség szakmailag és emberileg isFiatalos, pozitív hangulatú csapatHosszú távú, biztos munkalehetőség2-3 havonta csapatépítő eseményekTeljes munkaidő
Cégnév: Adriana Automatik Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR Generalista Fejér megye

Be- és kilépések HR adminisztrációja Onboarding folyamat üzemeltetése A HR rendszerek hatékony használata Havi záráshoz kapcsolódó operatív feladatok ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Hr Generalista Heves megye

Az új munkatárshoz tartozó szervezeti egységek/ üzletágak teljes körű Munkaügyi és HR adminisztrációja törvényi előírások szerint beléptetés, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR generalista Pest megye

Toborzási folyamat eredményes működtetése az érintett üzleti vezetők bevonásával. Toborzási stratégia összeállítása és menedzselése. Toborzásban ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR Generalista Pest megye

Toborzási folyamat teljeskörű ellátása - felvételi elbeszélgetések lebonyolítása Álláshirdetések készítése és kezelése, online és offline toborzási ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE