Legyünk együtt sikeresek! Nemzetközi autóipari gyártó Partnerünk részére keresünk leendő kollégát az  alábbi pozícióba : HR GeneralistaFeladatok Létszámigények heti szintű egyeztetése a területi vezetőkkel;A toborzási és kiválasztási folyamat teljeskörű koordinálása, interjúk lebonyolítása, direkt és indirekt területen egyaránt;Új módszerek keresése a jelöltek vonzására és megtalálására, ezzel egyidejűleg a kapcsolódó HR-folyamatok fejlesztése;Munkaszerződések megkötése, munkaköri leírások elkészítése, munkaszerződések módosítása;Beléptetéshez és kiléptetéshez szükséges dokumentumok elkészítése;A vezetőkkel együttműködve a szervezet fejlesztése, gördülékeny folyamatok, rendszerek kialakítása;Magas szintű munkavállalói elkötelezettség kialakítása és fenntartása, csapatszellem erősítése a munkavállalókban;A pozitív munkakapcsolatok elősegítése és fenntartása;Rendszeres és ad-hoc riportok elkészítése. Elvárások Felsőfokú végzettség;Magabiztos angol nyelvtudás;Releváns toborzási és kiválasztási tapasztalat;Munkajog és TB jog ismerete. Amit kínálunk Cafetéria,Csoportos egészségbiztosítás;Teljes bejárási támogatás;13. havi bér Előnyök Autóipari cégnél szerzett tapasztalat Munkavégzés helye Kisbér Jelentkezés módja Küldje el jelentkezését a „Jelentkezem az állásra most” gombra való kattintással! A fényképes önéletrajzokat magyar és idegen nyelven várjuk.Kérjük, a levél tárgyába írja be a pozíció nevét és a referencia számát.Köszönjük! Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft. Nyilvántartási szám: 3376-1/2008.  
Cégnév: Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR Generalista Pest megye

Toborzás, onboarding End-to-end recruitment Onboarding támogatása Beléptetés és kiléptetés Szervezetfejlesztés, képzés-fejlesztés HR vezetővel ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR generalista 16-1530 Győr-Moson-Sopron megye

Toborzási és kiválasztási folyamatok lebonyolítása szellemi pozíciók kapcsán, Onboarding folyamatok felügyelete, HR projektekben való részvétel, ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR generalista Pest megye

Főbb feladatok, munkák: aktív részvétel a bérszámfejtés előkészítésében új munkavállalók toborzása és kiválasztása (szellemi és fizikai pozíciókra ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE