Amit a partnerünk kínál:Versenyképes bérezésMagánegészségügyi biztosításHibrid munkavégzés (lehetőség az 50%-os home officera)Nyelvi kurzusok és készségfejlesztő tréningekKedvezményes élet és balesetbiztosításInformationAmennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor a pályázatát a "Jelentkezem" gombbal tudja elküldeni. Picture URLOrganisation/DepartmentNemzetközi autóipari partnerünk Nyugat-Pest megyei telephelyére keresünk HR generalistát. A telephely megközelítése biztosított, fél óra alatt elérhető a budapesti belvárosból. RequirementsAz ideális jelölt rendelkezik:BA / MA végzettséggel rendelkezel (HR/gazdasági/kommunikáció vagy pszichológia területen)Legalább 2 éves HR tapasztalattal (IT és/vagy mérnöki toborzásban való tapasztalat előnyt jelet)Proaktív hozzáállással Asszertív kommunikáció készséggelMagabiztos angol nyelvtudással szóban és írásban egyaránt (német nyelv ismerete előnyt jelent)Precizitással és még nap végén is tud mosolyogni, ha egy kolléga kérdéssel vagy problémával keresi megJob descriptionAz új HR generalista munkájának fő fókuszában a toborzási-kiválasztási feladatok ellátása lesz a profil egyeztetésétől a belépésig. Feladatai továbbá:Új belépők integrálásának támogatásaMunkaügyi feladatok ellátása mint a munkaszerződések és módosítások készítéseSzervezetfejlesztési projektekHR témákban tanácsadás a munkavállalók és a vezetők részéreHR folyamatok elkészítése, fejlesztése és karbantartásaProjektfeladatok, kimutatások, prezentációk készítése
Cégnév: Randstad Hungary Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Hr generalista Pest megye

Álláshirdetések készítése, kezelése különböző hirdetési és social media felületeken Jelentkezők telefonos előszűrése, tájékoztatása az adott ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR generalista Pest megye

A havi bérszámfejtési folyamat felügyelete, (kb. 100 fő munkavállaló)   Munkavállalók bérrel, szabadsággal kapcsolatos kérdéseinek megválaszolása,  ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE