HR Business Partner (HRBP)

HR Business Partner (HRBP)@BlackBelt Technology

HR Business Partner (HRBP)@BlackBelt Technology

Állás leírása:

Az idei bővülésnek is köszönhetően úgy döntöttünk, hogy magunk mögött hagyjuk régi struktúránkat és kialakítunk valami újat. HR csapatunkon a sor, hogy átszabjuk a megszokott szerepeket és valami újat hozzunk az életünkbe. Az új struktúránk része többek között a HRBP Szerepkörök kialakítása. Ha elérkezettnek látod az időt, hogy feketeöves legyél, akkor egymást keressük :)

Szakmai ismeretek:

 • Stakeholdermenedzsment (*****)
 • Üzleti célok megvalósítása (****)
 • HR stratégia (****)
 • IT piaci ismeret (*****)

Emberi tulajdonságok:

 • Agilitás, nyitott szemléletmód
 • Találékonyság
 • Jó problémamegoldó képesség
 • Proaktív és kommunikatív

Végzettség:

 • Emberi erőforrás, HR(BA diploma))
 • Pszichológia(BA diploma))

Nyelvtudás:

 • Angol(Kiváló kommunikáció szóban és írásban is))

Feladatok:

HR Partneri kapcsolat kialakítása és ápolása a Delivery Leadekkel, HR megoldások, stratégia felmérése és kialakítása az üzleti célkitűzések alapján, Kulcsemberek és kulcspozíciók beazonosítása, megtartási és fejlesztési akciók tervezése, A kialakított HR stratégia mentén fejlesztési projektek indítása és vezetése, Bérek, fluktuáció, erőforrás tervezéssel kapcsolatos folyamatok és feladatok ellátása

Így dolgozunk mi:

A HR-Recruitment területen szoros együttműködésben, egy csapatként dolgozunk. Minden reggel daily standupot tartunk, ahol megbeszéljük, ki hol tart a dolgaival.

A mindennapi munkahelyi témákon túl nagyon fontos számunkra a közvetlenség, és a humor is - ha találkozunk az irodában, garantáltan csicsergősen, jókedvűen telik a nap. És persze ilyenkor a közös brunch sem maradhat el!

A cégről

Termékünkről:

Honnan jött a név? Mit jelent feketeövesnek lenni?

Fejlesztői tudásunkat, tehetségeinket jelenti a "fekete öv". Arra törekszünk, hogy szakmailag egyre jobbak legyünk, ezért van mentori programunk, ezért képezzük magunkat, javítjuk módszertanainkat, valamint folyamatosan kutatjuk az új platformokat.

 

Munkavégzés helye

Budapest

 

Cégnév: EasyHiring Services Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR koordinátor Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

Ref.: INTS/9/507 Feladatok: Részvétel a toborzás-kiválasztásban, belső rotációkban Előszűrés, személyes interjúk szervezése, aktív részvétel ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR koordinátor Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

CARL ZEISS VISION HUNGARY KFT A Vision Care Business Group területén belül működő HR csapatunk erősítése érdekében HR ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR koordinátor Nógrád megye

Részvétel a toborzás-kiválasztásban, belső rotációkban: Előszűrés, személyes interjúk szervezése, aktív részvétel a megfelelő jelöltek kiválasztásában ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR Business Partner Győr-Moson-Sopron megye

Résztvesz a HR folyamatok, eszközök, kezdeményezések és a szervezet stratégiai célkitűzéseinek összehangolásában, e célok elérésének felgyorsítása ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE