Felsővezető-kereséssel és diplomás szakemberek fejvadászatával foglalkozó piacvezető HR-tanácsadó cégünk saját csapata részére keresünk munkatársat HR ASSZISZTENS (16-0679) pozícióba. Feladatok Jelöltek megkeresésében és kiválasztásában való aktív részvétel,Önéletrajzok keresése és szűrése adatbázisban, direkt megkeresések,Telefonon történő kapcsolattartás a pályázókkal,Együttműködés a HR-tanácsadási vezetővel. Elvárások Felsőfokú végzettség,HR terület iránti elkötelezettség, igény a tanulásra és a szakmai fejlődésre,Angol vagy német nyelvtudás,Pozitív, dinamikus személyiség és jó kommunikáció,Pontos, precíz munkavégzés,Elsősorban pályakezdők jelentkezését várjuk! Amit kínálunk Kiemelkedő szintű szakmai háttér,Szakmai fejlődési lehetőség,Eredményorientált, együttműködő, jó hangulatú fiatalos csapat. A munkavégzés helye Budapest   Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, küldje el magyar és angol nyelvű önéletrajzát a pozíció megnevezésével és a „16-0679”-es referenciaszám feltüntetésével.Ha ez az álláslehetőség nem találkozik az elképzeléseivel, akkor is kérjük, hogy küldje el önéletrajzát.Biztosan tudunk Önnek segíteni más lehetőségek kapcsán. www.humanfield.hu
Cégnév: Humanfield Tanácsadó Iroda Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
HR Asszisztens Pest megye

angol-magyar, magyar-angol fordítások elkészítése, munkaszerződések, munkaszerződés módosítások és HR dokumentumok készítése minta alapján, személyi ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
HR asszisztens Győr-Moson-Sopron megye

HR folyamatok, rendszerek hatékony működtetése toborzások, interjúk szervezése, nyomon követése, be-és kiléptetéssel kapcsolatos adminisztratív ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE