A Befogadlak Baptista Gyermekotthon házvezető-nevelő munkatársat keres.

A munkavégzés helye: Befogadlak Baptista Gyermekotthon, 8000 Székesfehérvár Tüzér u. 6.

Munkarend: teljes munkaidő, délutáni munkavégzéssel.

A munkakörhöz tartozó feladatok:
Nevelő munkakörben (pedagógus életpálya) normál, különleges, kettős szükségletű gyermekek életének irányítása, nevelési folyamatok szervezése, csoportgazdálkodás bonyolítása. Kapcsolatot tart az intézményben dolgozó szakemberekkel, nevelési-oktatási intézményekkel és a gondozottak hozzátartozóival. Feladata a Gyermekotthonban elhelyezett ellátottak gondozása, nevelése, a gyermekek mindennapi tevékenységének koordinálása, új ellátottak beilleszkedésének elősegítése, tanulmányi munka intenzív szervezése, figyelemmel kísérése. Feladata ismerni és ellenőrizni az ellátottak egészségügyi állapotát, törekedni az egészséges életvitel kialakítására. Munkájának célja a gyermekek és a fiatal felnőttek önálló életvitelének minél szorosabb megközelítése. Szervezi az ellátottak kötött és irányított szabadidős programját. Naprakészen tájékozódik, értékeli és ellenőrzi a gyermekek iskolai teljesítményét. Részt vesz a gyermekek egyéni gondozási nevelési tervének elkészítésében, féléves, éves értékeléseket készít. Házvezetőként összefogja, koordinálja és irányítja a gyermekfelügyelők munkáját, elkészíti a beosztásokat.

Bérezés: pedagógus bértábla alapján.

A pályázat részeként benyújtandó iratok:
•    önéletrajz, 3 hónapnál nem régebbi speciális (1997. XXXI. gyermekvédelmi törvény) erkölcsi bizonyítvány.

A munkakör betöltéséhez szükséges végzettség:
•    pedagógus szakképzettség, pedagógia szakos bölcsész (MA, MSc), felsőfokú szociális szakképzettség, pszichológus, viselkedéselemző, mentálhigiénés szakképzettség, teológus, szociológus.

Előnyt jelent:
•    gyermekvédelmi szakellátásában szerzett tapasztalat.

A munkakör betölthetőségének várható időpontja: 2022.08.15.

Az önéletrajzokat a kovacs.ferenc@orszik.hu címre várjuk. A pályázati benyújtásával kapcsolatosan további tájékoztatást Kovács Ferenc, intézményvezető nyújt, a 06-20-368-0405-os telefonszámon.

Cégnév: Befogadlak Baptista Gyermekotthon
Kapcsolattartó: Kovács Ferenc, intézményvezető
Jelentkezés telefonon: +36203680405
Jelentkezés online: kovacs.ferenc@orszik.hu
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK