, Megismered a Mekis folyamatainkatTudásodat átadhatod az éttermi kollégáinknakSegítheted az új kollégák csapatba való beilleszkedésétVisszajelzéseket adhatsz a különböző munkaterületeken, fejlesztheted munkatársainkat a mindennapi munkavégzés soránEgyüttműködésben vehetsz részt a többi trénerrel és a tréning manager-relAktív tagja lehetsz a tréner gyűléseknek, Megfelelő ambícióval, jó kommunikációs képességgel rendelkezelSzeretsz emberekkel, vendégekkel foglalkozni és van vendéglátásban szerzett tapasztalatodSzeretnél egy összetartó csapatban dolgozni, valami újnak a része lenniÉs az egyik legnagyobb márkát szeretnéd támogatni személyeddel és szaktudásoddal!, , Bruttó 2145-3003 Ft közötti órabért garantálunk számodraIngyenes személyzeti étkezést biztosítunk és ezen felül 20% kedvezményt a Mekis termékekreA hét minden napján nyitva vagyunk, azonban a rugalmas beosztást Neked is biztosítjuk
Cégnév: McDonald s Kft.
Állás helye:
Állás-kategóriák:
Állásnév:
HASONLÓ ÁLLÁSOK
Trainer Vas megye

Your task: Organize and conduct product-specific and process-oriented training for employees and external strategic partners Coordination of ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE
Raktári tréner Pest megye

Az új raktári dolgozók bevezető és ismétlő oktatása valamint a betanulások nyomon követése pl.: Áruátvétel, Komissiózás, Csomagolás, stb. ... »

ÁLLÁS MEGTEKINTÉSE